Sültjeinkhez szükségünk volt egy mártásra, melyet sokaknak ismerős ízvilágú és szerethető, mégis egyedi, ránk jellemző. A tartármártásra esett a választásunk.
A recept szerint az egyébként közismert majonéz és tejföl alapú mártást csemegeuborkával, lilahagymával és kapribogyóval ízesítjük, egy zöldes színű, egyedi ízvilágú mártás az eredmény.
Enyhén fűszeres szósz, pirított hagymával, paprikával és zöld fűszerekkel gazdagítva.
visszaMajonéz alapú mártás guacamoléval, lime-mal, mentával, jalapeno paprikával, mely a nyarat és a Latin-Amerikai ízeket idézi. Légies, könnyed, bármely sültünkhöz jó választás.
visszaA Finomeat’s egyik új mártogatósa nevét egy város után kapta, ízvilága az amerikai barbecue kultúrára is hasonlít. A dijoni mustár kis fanyarságot, a méz pedig kellemes édes ízt kölcsönöz neki. Tökéletesen reprezentálja a Finomeat’s stílusát, különlegesen karakteres, egyedi mégis ismerős. Remek választás bármelyik menünkhöz.
visszaEnyhén csípős, édes-pikáns mártogatós Vietnám legnagyobb városának egykori nevét viseli. Főbb alkotó elemei a majonéz, chili, méz és fokhagyma. Bármely Finomeat’s menühöz jó választás lehet, ha Dél-Kelet Ázsia ízeit szeretnéd felidézni Finomeat’s stílusban.
vissza