A sokak által jól ismert és kedvelt, sajttal és sonkával töltött pulykamell falatként fogyasztható változata, saját panírunkkal és egyedi ízvilággal.
visszaFriss csirkecomb felcsíkozva, Vákuumfőzéssel hőkezelve, panírban kisütve, hogy elérjük a kívánt állagot és ízvilágot.
Az eljárással biztosítjuk az omlósságot és a zamatosságot. A tökéletes mártogatós.
vissza
Sertéstarja csíkokra vágva, bepácolva és vákuumcsomagolva.
Sütéskor összeforgatjuk egyedi fűszerezésű mustáros pácunkkal, az eredmény: klasszikus szaftos mustáros sertésflekken falatként fogyasztható változata.
A sonkás-sajtos tekercset bizonyára senkinek sem kell bemutatni. A klasszikus étel közepébe göngyölés előtt egy csík kápia paprikát és egy csík kovászos uborkát rakunk, majd összetekerés után egyedi panírunkkal fejezzük be a műveletet. Egyszerű, mégis nagyszerű, ellenállhatatlan, ízig-vérig Finomeat’s!
visszaApró csirkefalatkák enyhén fűszerezve, egyedi panírban kisütve, hogy a legkisebbek is találjanak kedvükre valót. Nem túlzóan karakteres ízéhez tökéletesen passzol bármely mártogatósunk.
vissza